Menukaart diner 6 april

Het menu op ons muzikale en culinaire feest op 6 april is om van te watertanden. Er zijn vegetarische varianten aanwezig indien u dit bij het bestellen van de kaarten aangeeft.

Voorgerecht

Een trio van:

  • Vitello tonato: zachtgegaarde kalfsrosbief, afgetopt met tonijnmayonaise
  • Amusesoepje Toscaanse tomaat met lepeltje pesto
  • Prosciutto crudo (gedroogde ham)

Hoofdgerecht

Deze gang staat in het teken van een informele sfeer: schalen met warme gerechten en salades staan op tafel om lekker met elkaar te delen.

  • Italiaans runderstoofvlees van het RijnRund
  • Pasta puttanesca met ansjovis en tonijn
  • Risotto funghi; courgette, zongedroogde tomaatjes, Parmezaanse kaas, champignons
  • Penne met pesto en rucola
  • Salade Caprese met cherrytomaatjes, mozzarellabolletjes en basilicum
  • Zoetzure caponata met o.a. courgette, paprika en tomaat
  • Groene salade van diverse slasoorten

Dessert

Een keus uit:

  • Huisgemaakte tiramisu
  • Panna cotta met rood fruit

Italiaanse wijn

Tijdens het diner staat er witte wijn, rode wijn en bronwater op tafel. De Italiaanse wijnen zijn met zorg uitgekozen en vormen een bodemloos onderdeel van het totale diner. Op verzoek worden er ook andere dranken geserveerd.