Harmonie Aurora presenteert een onvergetelijke muzikale en culinaire dag ten bate van de uitbreiding van het muziekcentrum.

Op 6 april verzorgen wij met medewerking van Lekker en De Mol een muzikaal en culinair feest voor u. De dag verloopt als volgt:

In de middag is er een gratis muziekworkshop voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Dit onderdeel wordt afgesloten met een optreden van het Opstaporkest.

Bij het avondprogramma wordt u ontvangen met een goed glas prosecco. Aansluitend dineert u aan tafels van acht personen. Het diner wordt aan tafel uitgeserveerd door de leden van Aurora. Tijdens het diner kunt u bodemloos genieten van Italiaanse rode en witte wijn die met zorg is uitgekozen. Bij iedere gang zijn er muzikale optredens door verschillende ensembles van Aurora. Tevens is er een stille veiling met mooie stukken georganiseerd.

Aansluitend aan het diner vormt het optreden van de slagwerkgroep de opmaat naar het nagenieten in Italiaanse sferen bij een concert van Harmonie Aurora. Dit is een goed gevuld concert van een uur, met verrassing. Daarna barst het feest los. Ook hierbij zal live muziek aanwezig zijn.

U kunt de menukaart alvast bekijken!

Met uw bezoek aan ons muzikale en culinaire feest steunt u rechtstreeks de uitbreiding van het muziekcentrum.
Bent u verhinderd, dan kunt u ons uiteraard ook steunen met een directe donatieLocatie: Grote Zaal RCN Vakantiepark Het Grote Bos

Tijden:

  • muziekworkshop met concert: 14:00u – 15:30u
  • ontvangst voor het diner: tussen 17:20u en 17:50u
  • diner: 18:00u – 20:00u
  • ontvangst voor het concert: vanaf 20:00u
  • concert en aansluitend het feest: 20:30u

Prijzen:

  • Muziekworkshop met concertje voor kinderen van 5 t/m 12 jaar : gratis.
  • Compleet avond arrangement: €75 p.p. Bij dit bedrag is het volgende inbegrepen: welkomstdrankje, 3-gangendiner met rode en witte wijn en live muziek, koffie of thee na afloop, concert van de Slagwerkgroep en de Harmonie, toegang tot het feest met live muziek.
  • Alleen het concert van Harmonie Aurora en toegang tot het feest: €10 p.p.