Ssst! Stille Veiling op komst

In aanloop naar Festival Musicale organiseren we voor het eerst een stille veiling. Bij een stille veiling wordt er geboden op producten of diensten zonder dat er een veilingmeester aan te pas komt. De veiling zelf vindt tijdens het diner en het concert plaats. De stukken staan de gehele avond gepresenteerd in de zaal. Bij ieder veilingstuk ligt een papier waarop u een bod kunt uitbrengen door een bedrag, uw naam, contactgegevens en handtekening te noteren. Zodra u het papier in de bak met biedingen heeft gedaan, staat uw bod.

De gelukkige kopers zullen tijdens het feest bekend worden gemaakt. Het hoogste bod zal geheim blijven. Mocht het hoogste bedrag door meer mensen worden geboden, dan wordt er geloot wie het veilingstuk mag kopen.

Bij een aantal objecten is er een minimale prijs. Een bod dat lager is dan dit minimum wordt niet geaccepteerd. De opbrengst van deze veiling komt uiteraard geheel ten goede aan de uitbreiding van het muziekcentrum.

Catalogus veilingstukken:

1 : Drie dagen Verona inclusief La Traviata
Een exclusief muzikaal reisje naar Verona voor 2 personen. Inclusief: vliegreis, transfer naar hotel, 1e klas plaatsen voor de opera “La Traviata” van Verdi in de Arena van Verona, een antiek Romeins amfitheater. De Arena is een van de best bewaard gebleven amfitheaters en wordt tot op heden nog gebruikt. Concertdatum 21 of 28 juni 2019.
Aangeboden door: Sajet Specials, reizen op maat
Marktwaarde: ca. €1.500,–. Minimum bod: €1.000,–

2 : Truffels zoeken in Italië
Een unieke beleving. Na een heerlijk ontbijt vertrekt u in de ochtend of avond, afhankelijk van het seizoen, naar de meest schitterende plekken om te zoeken naar dit zwarte of witte “goud”. Voor 2 volwassenen, vlucht vanuit Eindhoven, autohuur, verblijf en 1 dag truffels zoeken. In mei, juni, oktober of november.
Aangeboden door: Sajet Specials, reizen op maat
Marktwaarde: ca. €675,–. Minimum bod: €400,–

3 : Schilderij “Muzikanten” van Jan Bijl
Schilderij “Muzikanten”, Jan Bijl, 50x70cm.
Aangeboden door: Frank Koudijs.
Marktwaarde: ca. €600,–. Minimum bod: €250,–

4 : Culinaire kookworkshop bij Lekker voor 8 personen
Een volledig verzorgde avond in de keuken van Lekker! Er wordt een 4 gangen diner bereid in Italiaans thema en uiteraard wordt dit aansluitend genuttigd aan een lange dinertafel. Het arrangement is inclusief alle dranken (onbeperkt) en het diner uiteraard.
Aangeboden door: LEKKER Driebergen.
Marktwaarde: ca. €450,–. Minimum bod: €300,–

5 : Schilderij “Toscane” van Peter Lamark
Schilderij “Toscane”. Afmeting 100 x 80 x 3 cm. Acryl op katoen. Gesigneerd met initialen en jaartal ’05.
Aangeboden door: Peter Lamark.
Marktwaarde: ca. €400,–. Minimum bod: €150,–

6 : Wijnproeverij bij De Mol Drankenspecialist
Een privé wijnproeverij met 7 wijnen voor maximaal 10 personen. Daarbij komen planken met kaas, worst en Italiaanse ham Ontdek samen nieuwe smaken in een gezellige atmosfeer.
Aangeboden door: De Mol Drankenspecialist.
Marktwaarde: €300,–. Minimum bod: €120,–

7 : Schilderij van Frank Koudijs
Schilderij, afmeting 37 x 47 cm. Vrouwenfiguur met groene jurk.
Aangeboden door: Frank Koudijs.
Marktwaarde: ca. €300,–. Minimum bod: €200,–

8 : Een weekend kamperen en kanoën bij de Strosteeg
U kampeert met maximaal 4 personen van vrijdag t/m zondag bij Camping Strosteeg. Deze mini-boeren-camping ligt op de grens van de Utrechtse Heuvelrug en het Krommerijngebied aan de Langbroekerdijk. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van diverse één- twee- of meerpersoonskano’s. Op de camping kan een kampvuur worden gestookt en u kunt gebruik maken van de sauna waar de camping over beschikt.
Aangeboden door: Camping Strosteeg.
Marktwaarde: ca. €200. Minimum bod: €120,–

9 : Luxe barbecue voor 10 personen in eigen tuin
Er wordt in uw eigen tuin een complete barbecue geleverd voor 10 personen, compleet met salade, saus, borden, bestek en de barbecue zelf. Ideaal voor een verjaardag of ander feestje op een mooie zomeravond. Dit veilingstuk wordt twee keer aangeboden. Er zijn dus 2 winnaars mogelijk.
Aangeboden door: Hollandse Pot En zo… Bedrijfs- en partycatering
Marktwaarde: ca. €200,–. Minimum bod: €120,–

10 : Uitgebreid breipakket
Trollenwol heeft een prachtig breipakket samengesteld, dat bestaat uit de volgende onderdelen: 3 hardcover breiboeken met patronen voor groot en klein. Een kinderboek met een breiverhaal en een patroon dat kinderen zelf kunnen breien. Vier exemplaren van het blad Trui. Een drietal bollen 100% Zweedse wol, crèmekleur, 16 sts / 10 cm, pen 5, 200 m. per stuk. Dit alles wordt verpakt in een stevige rugzak met een grappige brei-print aan de buitenzijde.
Aangeboden door: Trollenwol.
Marktwaarde: ca. €175,–. Minimum bod: €80,–

11 : Schilderij “Mediterraan” van Peter Lamark
Schilderij “Mediterraan”. Afmeting 65 x 54 x 1,5 cm. Acryl op linnen. Gesigneerd met initialen en jaartal ’03.
Aangeboden door: Peter Lamark.
Marktwaarde: ca. €175,–. Minimum bod: €80,–

12 : Ambachtelijk geproduceerde dekselpot ‘Vrijheid’
Dekselpot gemaakt op het thema ‘vrijheid’. Handgedraaid steengoed van keramiste Floortje Roetemeijer (1975), ambachtelijke geproduceerd in het atelier van Het Serviesfabriekje in Driebergen.
Aangeboden door: Het Serviesfabriekje.
Marktwaarde: €150,–. Minimum bod: €100,–

13 : Rondleiding over het Fort aan de Buursteeg voor maximaal 16 personen
Tussen Veenendaal, Renswoude en Ederveen is het nieuwe Grebbelinie bezoekerscentrum geopend. Onze eigen slagwerker Arthur Gijzen is hier gids en neemt uw besloten groep mee over het Fort aan de Buursteeg voor een uitgebreid verhaal over de Grebbelinie en het fort.
Aangeboden door: Grebbelinie Bezoekerscentrum.
Marktwaarde: ca. €100,–. Minimum bod: €75,–

14 : Papierophaler voor een dag voor 1 of 2 personen, 18+
Heeft u altijd al willen ervaren hoe het leven van een vuilnisman/vrouw eruit ziet? Dan is dit uw kans. Loop een dagje mee met de papierwagens van Aurora. Het is een complete workout en u zwaait stoer naar alle kinderen. Koffie vooraf en lunch na afloop zijn inbegrepen. Alleen beschikbaar op een aantal zaterdagen in het jaar. De aanbieding geldt voor maximaal 2 personen en de minimumleeftijd is 18 jaar. Ook leuk als cadeautje.
Aangeboden door: Harmonie Aurora Driebergen.
Marktwaarde: onbetaalbaar. Minimum bod: €10,–

15 : Uitgebreide gezichtsbehandeling
Vaarwel rimpels, grijze teint, pigmentvlekken en verstikte huid. Geniet heerlijk van de uitgebreide oxy-peeling behandeling. Laat uw huid weer sprankelen en stralen.
Aangeboden door: The Look Totaalkosmetiek, Driebergen.
Marktwaarde: €92,50. Minimum bod: €40,–

16 : Diner voor 2 inclusief fles wijn
U dineert met twee personen bij De Bergse Bossen. Bij dit diner worden verse, veelal biologische, fairtrade en/of lokale producten gebruikt. Bij het voor- en hoofdgerecht heeft u keuze uit vis, vlees of vegetarisch en als afsluiting is er een uitgebreid dessertbuffet. Het diner is inclusief een lekkere fles wijn. Dit veilingstuk wordt twee keer aangeboden. Er zijn dus 2 winnaars mogelijk.
Aangeboden door: De Bergse Bossen.
Marktwaarde: €86,50. Minimum bod: €40,–

17 : Leonardo da Vinci, Alle schilderijen en tekeningen
Dit prachtige gebonden boek van meer dan 700 pagina’s bevat alle schilderijen en tekeningen van de geniale Leonardo. Het formaat en de kwaliteit van de afbeeldingen is prachtig. Het boek wordt geleverd met een speciale legger, waardoor het boek mooi open blijft liggen. De legger dient tevens dienst als extra beschermhoes.
Aangeboden door: Boekhandel Jacques Baas.
Marktwaarde: €50,–. Minimum bod: €50,–, in verband met de wettelijke vaste boekenprijs.

18 : Een set Fastrider fietstassen in de kleur rood
Deze Fastrider fietstassen hebben een inhoud van 35 liter, zijn gemaakt van waterafstotend materiaal en zorgen ervoor dat je veel bagage met je fiets mee kunt nemen. De fietstassen zijn voorzien van snelsluitingen en handige uitsparingen voor snelbinders en LED-lampjes. De achterzijde is voorzien van reflectiestrepen, waardoor je beter zichtbaar bent in het donker.
Aangeboden door: Van Velzen Fietsen.
Marktwaarde: ca. €40,–. Minimum bod: €20,–

19 : Een behandeling bij Yentl kapsalon
Yentl Kapsalon is inmiddels een begrip in Driebergen. Bij Yentl Kapsalon helpen ze je graag persoonlijk, professioneel en zorgen ze ervoor dat je altijd met een glimlach weer naar buiten gaat. Yentl biedt de volgende behandeling aan: wassen, knippen en drogen.
Aangeboden door: Yentl kapsalon.
Marktwaarde: €38,–. Minimum bod: €20,–

20 : Een set Basil fietstassen in de kleur grijs
De Basil Star is een dubbele fietstas. Gemaakt van praktisch waterafstotend polyester. Makkelijk te sluiten met kliksluitingen. De bovenzijde is uitgevoerd met twee banden t.b.v. LED/snelbinders/kinderzit/veerklem. De fietstassen zijn voorzien van dubbele reflectie en hebben een inhoud van 35 liter.
Aangeboden door: Van Velzen Fietsen.
Marktwaarde: ca. €35,–. Minimum bod: €20,–

21 : 4 filmkaarten bij het Calypso theater
Het Calypso Theater in Wijk bij Duurstede is een theater en bioscoop die zowel block busters als art house films draait. Een onbekende parel in Wijk bij Duurstede, waar Rita Reys, Seth Gaaikema, Youp van ’t Hek, Daniël Wayenberg en vele andere grote artiesten stonden. Er worden vier filmkaarten aangeboden, in te wisselen voor een film naar keuze.
Aangeboden door: Van Ginkel Muziek en Theater.
Marktwaarde: €30,–. Minimum bod: €15,–

22 : Drie bloemenbonnen van Lavendel
De Lavendelbon is een zelf ontworpen cadeaubon. Het betreft drie bonnen van €7,50 per stuk. De bonnen zijn niet alleen inwisselbaar voor bloemen en planten, maar voor het hele assortiment. De drie bonnen zijn individueel verpakt in een leuke cadeauverpakking. Het is daarmee ook meteen een leuk cadeautje.
Aangeboden door: Lavendel Driebergen.
Marktwaarde: €22,50. Minimum bod: €15,–